Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csehszlovák süti recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tészta:
25 dkg cukor
5 tojás
10 kanál víz
20 dkg liszt
1 sütőpor
10 dkg darált dió.
Krém:
3 dl tej
2 ek liszt
1 tojás
2 vaníliacukor
1 kocka ráma (25 dkg)
20 dkg porcukor vagy 10 dkg kristálycukor

Elkészítés:
Tészta:
Tojásfehérjéből cukorból vízből habot verünk, majd a többi hozzávalót is hozzákeverjük.Zsírozott lisztezett tepsiben megsütjük.

Krém:Tejből lisztből tojásból és vaníliából sűrű krémet főzünk, kihűlésig keverjük. Utána hozzákeverünk 25 dkg rámamargarint 20 dkg porcukorral (vagy a 10 dkg kristálycukorral)kikeverve.

A barna piskótára kenjük a sárga krémet, és csokival, vagy tortadarával, bevonjuk.


A receptet beküldte: tiglincs


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csehszlovák krémes » Túró rudi Emyke módra » Cigánycsók » Vaníliás csiga
» Kakaós tallérok » Az én darálós géptésztám » Orosz teasüti » Edit-túrófánk
» Mandarin szelet » Alma fészekben » Egérke » Jaffa torta
» Omlós diós » Sütés nélküli almatorta » Cruffin » Csokis-banános cupcake


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.