Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csehszlovák krémes recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 db tojás
30 dkg cukor
10 evőkanál cukor
20 dkg liszt
1 cs sütőpor
4 evőkanál kakaó
Krém:
2o dkg margarin
20 dkg porcukor
2 cs vaniliacukor
3 evőkanál liszt
4 dl tej

Elkészítés:
A tojásokat kettévesszük.A sárgájához hozzákeverjük a cukrot,vizet, a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport.A fehérjét felverjük és óvatosan a masszához keverjük.Úgy sütjük mint a piskótát.
A margarint habosra kavarjuk a porcukorral.
A vaniliacukrot,lisztet megfőzőm a tejben,majd a teljesen kihűlt krémet a margarinos masszához keverem.
A tetejét megszórom reszelt csokival.

Tanácsok:
Ajánlatos vizes késsel szeletelni.

Elkészítési idő: 6 perc

A receptet beküldte: tnde


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cseh krémes » Túrós-krémes » Csokikrémes kakaórolád » Mézes-diós krémes
» Krémes pulykafalatkák » Gombakrémes csirkemell » Talléros krémes » Finom krémes habos süti
» Epres fincsi krémes » Omlós krémes Tésztásfültől » Krémes-túrós » Kekszkrémes lúdláb
» Krémes - klasszikus » Meggyes krémes Emyke modra » Karamellás almás krémes » Kakaós-körtekrémes süti


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.