Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Cseresznye öntet recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg cseresznye
3 dl fehér bor
25 dkg cukor
egy fél rúd vanília
citromhéj

Elkészítés:
A magozott cseresznyére ráöntjük a fehér bort, hozzáadjuk a cukrot, vaníliát, citromhéjat, megfőzzük, és szitán áttörjük.
Jól lehűtve szószként használhatjuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos cseresznyés pite » Cseresznyés lepény » Piros ribizli öntet » Olasz saláta öntet
» Túrós cseresznyetorta » Cseresznyés-mandulás pite » Cseresznyesorbet » Cseresznyés clafoutis
» Almatorta zamatos öntettel » Sült banán vaníliaöntettel » Cseresznyés mikrós piskóta » Grízpuding meggyöntettel
» Cseresznyés habos » Cseresznyés kocka » Könnyű mediterrán öntet » Cseresznyés krémes piskóta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.