Tutireceptek.hu fejléc

Csokis braunni recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg liszt
4 tojás
30 dkg vaj, vagy kocka margarin
30 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
3 evőkanál bármilyen ízesítésű, lehetőleg folyékonyabb állagú lekvár
10 dkg keserű kakaópor
2 csomag ét csoki Katica tortabevonó
1 csomag tejcsokoládés Katica tortabevonó

Elkészítés:
Minden hozzávalót beleteszel egy keverő tálba. A csokoládét ( 1 csomag ét, 1 csomag tej) mazsola nagyságúra összetöröd, ezt így kevered hozzá (krémes lesz sülés után az egész csoki darabka!). Kézi robotgéppel alaposan kikevered, majd sütőformába teszed. Miután megsült, kiveszed, és hagyod hűlni. Míg hűl, a megmaradt étcsokit (felbontatlan!) egy egész kocka margarinnal, és 1 dl vízzel elkezded felfőzni. Nem lesz sűrű, ezért teszel hozzá 4-5 evőkanál cukrozott kakaóport. Ha besűrűsödik kicsit, akkor először a ketté vágott tésztára öntesz belőle, majd a tetejére öntöd, a megmaradtat. Hagyod kihűlni, a tetején márványos lesz a csoki, a belső részen viszont kellemesen krémes állagú.

Tanácsok:
Kókusz reszelékkel lehet a végén megszórni, nagyon mutatós lesz:)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Ciniest


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis madeleine » Andi csokis muffinja » Csokis-mandulás habcsók » Csokisüti
» Csokis gesztenyerúd » Csokis- Banános muffin » Gizitől fehér csokis süti » Hideg Kutya(Csokis szelet)
» Málnás-csokis kísértés » Muffin(csokis és Fahéjos) » Csokis mogyorós Brownie » Csokis-málnás fincsisség
» Csokis szalámi 2 » Almás, csokis palacsinta » Almás-puncsos csokissüti » Zabpelyhes-csokis keksz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.