Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés piskótatekercs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg cukor,
18 dkg liszt,
15 dkg csokoládé,
6 tojás,
2 dkg vaj

Elkészítés:
A tojás sárgákat 14 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet és 5 dkg reszelt csokoládét. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, és közép meleg sütőben 12-15 percig sütjük.
Amikor elkészült, konyharuhára borítjuk, és még melegen felsodorjuk. A maradék csokoládét a vajjal és 6 dkg cukorral felolvasztjuk, és kihűtjük. A piskótát a konyharuhából kivesszük, tálra tesszük, és a csokoládéval bevonjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés diókocka » Diós-csokoládés keksz » Csokoládés piskótarétes » Csokoládés pite
» Csokoládés tekercs » Csokoládés túrószelet » Csokolades puszedli » Csokoládés diótorta
» Rumos csokoládészelet » Csokoládés gesztenyecsúcs » Csokoládés alagút » Csokoládés biscotti
» Csokoládés-diós kocka » Csokoládés metélt » Puncsos piskótatekercs » Csokoládés narancsbomba


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.