Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés piskótatekercs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg cukor,
18 dkg liszt,
15 dkg csokoládé,
6 tojás,
2 dkg vaj

Elkészítés:
A tojás sárgákat 14 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet és 5 dkg reszelt csokoládét. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, és közép meleg sütőben 12-15 percig sütjük.
Amikor elkészült, konyharuhára borítjuk, és még melegen felsodorjuk. A maradék csokoládét a vajjal és 6 dkg cukorral felolvasztjuk, és kihűtjük. A piskótát a konyharuhából kivesszük, tálra tesszük, és a csokoládéval bevonjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés őzgerinc » Csokoládés ostya » Csokoládés fogyikeksz » Csokoládés mézeskalács
» Csokoládés tallérok » Csokoládés csókok » Csokoládés teberizs II » Csokoládés körte
» Csokoládés metélt » Csokoládés tallér » Szlovén piskótatekercs » Csokoládés kocka
» Csokoládés diótorta 2 » Csokoládés trüffeltorta » Pudingos csokoládés kockák » Krémes-csokoládés muffin


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.