Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés piskótatekercs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg cukor,
18 dkg liszt,
15 dkg csokoládé,
6 tojás,
2 dkg vaj

Elkészítés:
A tojás sárgákat 14 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet és 5 dkg reszelt csokoládét. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, és közép meleg sütőben 12-15 percig sütjük.
Amikor elkészült, konyharuhára borítjuk, és még melegen felsodorjuk. A maradék csokoládét a vajjal és 6 dkg cukorral felolvasztjuk, és kihűtjük. A piskótát a konyharuhából kivesszük, tálra tesszük, és a csokoládéval bevonjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés fenyőfadísz » Csokoládés fészek » Csokoládés fagylat » Csokoládés, habos kocka
» Csokoládés ananásztorta » Csokoládés profiterole » Omlós csokoládés falatkák » Csokoládés diókocka
» Csokoládés narancsos rolád » Túrós csokoládés muffin » Csokoládés tallérok » Csokoládés diótorta
» Csokoládés tallér » Csokoládés molnárka » Csokoládés almakarikák » Rumos-diós piskótatekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.