Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés piskótatekercs recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg cukor,
18 dkg liszt,
15 dkg csokoládé,
6 tojás,
2 dkg vaj

Elkészítés:
A tojás sárgákat 14 dkg cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a habbá vert tojásfehérjét, majd a lisztet és 5 dkg reszelt csokoládét. Vajjal kikent, lisztezett tepsibe tesszük, és közép meleg sütőben 12-15 percig sütjük.
Amikor elkészült, konyharuhára borítjuk, és még melegen felsodorjuk. A maradék csokoládét a vajjal és 6 dkg cukorral felolvasztjuk, és kihűtjük. A piskótát a konyharuhából kivesszük, tálra tesszük, és a csokoládéval bevonjuk. Hűtőszekrényben lehűtjük, majd vékony szeletekre vágjuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés mandulás keksz » Csokoládés csók » Csokoládés habrúd » Csokoládés Hullám
» Csokolades sutemenykek » Csokoládés gyümölcstorta » Csokoládés tejszínfagylalt » Csokoládés fészek
» Csokoládés-diós sütike » Csokoládés-túrós őzgerinc » Kókuszos-csokoládés tallér » Étcsokoládés karamellöntet
» Csokoládés Trüffel torta » Csokoládés pite » Csokoládés kocka » Szlovén piskótatekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.