Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés habrúd recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 tojásfehérje
csipetnyi só
20 dkg kristálycukor
10 dkg étcsoki
2 ek. kakaópor
20 dkg darált dió
12 dkg ét tortabevonó

Elkészítés:
A tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszórjuk a cukrot. A finomra lereszelt étcsokit a kakaóporral és a darált dió felével együtt apránként a tojáshabba forgatjuk. A masszát csillagcsöves nyomózsákba töltjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe csíkokat nyomunk, és előmelegített sütőben, 160 fokon 15-20 percig sütjük. (akkor kész, ha a habrúd a sütőpapírtól könnyen leválasztható) A sütőből kivéve hűlni hagyjuk. A rudak egyik végét vízfürdőben megolvasztott csokiba mártjuk, majd a maradék darált dióba forgatjuk.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés diókocka » Csokoládés fagylat » Csokoládés profiterole » Csokoládés piskótarétes
» Csokoládés, habos kocka » Csokolades puszedli » Csokoládés farönk torta » Csokoládés diótorta
» Pudingos csokoládés kockák » Csokoládés biscotti » Csokoládés gyufaszálak » Csokoládés banáncsemege
» Csokoládés tallér » Étcsokoládés karamellöntet » Csokoládés tejberizs » Csokoládés pite


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.