Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés habrúd recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 tojásfehérje
csipetnyi só
20 dkg kristálycukor
10 dkg étcsoki
2 ek. kakaópor
20 dkg darált dió
12 dkg ét tortabevonó

Elkészítés:
A tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük, közben apránként beleszórjuk a cukrot. A finomra lereszelt étcsokit a kakaóporral és a darált dió felével együtt apránként a tojáshabba forgatjuk. A masszát csillagcsöves nyomózsákba töltjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe csíkokat nyomunk, és előmelegített sütőben, 160 fokon 15-20 percig sütjük. (akkor kész, ha a habrúd a sütőpapírtól könnyen leválasztható) A sütőből kivéve hűlni hagyjuk. A rudak egyik végét vízfürdőben megolvasztott csokiba mártjuk, majd a maradék darált dióba forgatjuk.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés körte » Csokoládés kocka » Csokoládés kekszsütemény » Csokoládés piskótatekercs
» Csokolades puszedli » Csokoládés mézes rúd » Csokoládés holdacskák » Csokoládés gofri
» Csokoládés túrószelet » Csokoládés csók » Csokoládés karamell torta » Csokoládés répakocka
» Pudingos csokoládés kockák » Csokoládés ecklerfánk » Csokoládés csirke » Csokoládés fatörzs torta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.