Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas forró csoki recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
10 dkg jó minőségű étcsokoládé
1 cs. bourbon vaníliás cukor
1 kk. őrölt fahéj + csipetnyi a tetejére
1 ek. barna cukor
5 dl meleg tej

Elkészítés:
Az étcsokit apró darabokra törjük és 6 evőkanál víz hozzáadásával gőz fölé tesszük, hogy megolvadjon.
Belekeverjük a barna cukrot, a fahéjat és a vaníliás cukrot.
Hozzáadunk 2 evőkanál meleg vizet és a meleg tejet. Jól összekeverjük.
Csipetnyi fahéjjal megszórjuk a forró csoki tetejét.
Azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokis rizskoch » Chilis-csokis csirke » Gyömbéres-fahéjas máj » Csokis-banános palacsinta
» Zserbópite csokidarabokkal » Csupa csokis muffin » Almás fahéjas muffin » Csoki krém likör
» Csokis-banános süti » Csoki pie » Mosolycsalogató csokiital » Update 1 csokis muffin
» Andi csokis muffinja » Csokis kókuszcsók » Csokis-gesztenyés szelet » Forró almalé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.