Tutireceptek.hu fejléc

Gyors, ropogós uborka. recept

Kategória:


Hozzávalók:
1kg apró uborka,
1 csokor kapor,
1 fej fokhagyma,
mustármag,
fekete bors,
1 kanál só,
2 kanál 20% -os ecet,
annyi víz, ami ellepi az uborkát!

Elkészítés:
A vízbe rakom a sót, ecetet és a fűszereket majd felforralom. Belerakom a tisztított és bevágott uborkákat, a kaprot és a fokhagyma gerezdeket. Együtt újra forralom, majd hagyom kihűlni és utána lefedve hűtőbe rakom. Estére már kész a ropogós friss uborka!

Tanácsok:
Most nem volt ubim,cukkiniből készítettem.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: minerva223


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyors zöldségkrémleves » Sajt gyorsan-egyszerűen! » Gyors tepsis bugonya » Gyors spenót
» Gyors kakaós sütemény » Gombaropogós » Ropogós csirkesült » Ropogós túrós rudacskák
» Gyors mákos kölessütemény » Sváb kovászos uborka. » Gyors Pufi Fánk » Sajtos-zöldborsós ropogós
» Gyors, finom tészta » Ropogós mogyorókrém » Ropogós karfiol mártással » Gyors almás süti


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.