Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcsleves - télen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csomag eper pudingpor
1 liter tejszin
1/2 liter tej
15 kávéskanál kristálycukor
2 csomag vaníliás cukor
1 dl málnaszörp
tetszés szerint gyümölcs konzervek (cseresznye, meggy, szilva, körte, alma)

Elkészítés:
A pudingot a tejszinnel csomómentesen elkeverjük, majd lassú tűzön sűrűsödésig főzzük. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a vaniliás cukrot és a málnaszörpöt. Amikor készen van, hideg vízben kihűlésig kavarjuk. Majd hozzákeverjük a gyümölcskonzervek levét és a gyümölcsöket. Ha sűrűnek találjuk, hígíthatjuk felforralt tejjel.

Tanácsok:
A gyümölcsön és a gyümölcsök arányán ízlés szerint változtathatunk.
Télen vagy konzervből vagy fagyasztott gyümölcsből készítem.
Természetesen finomabb nyáron a friss dolgokból.
Ha friss gyümölcsből készítjük, vigyázzunk rá, hogy hidegen keverjük össze.
Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: kisvirag1327


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Görög gyümölcsleves 2. » Részeges gyümölcsleves » Méregtelenítő leves Borscs » Hirtelen leves
» Krémes gyümölcsleves » Piros gyümölcsleves » Méregtelenítő koktél » Görög gyümölcsleves3.
» Görög gyümölcsleves » Fahéjas gyümölcsleves » Gyümölcsleves főzés nélkül » Hideg gyümölcsleves
» Gyümölcsleves Lajos módra » Hűsítő gyümölcsleves » Erdei gyümölcsleves » Végtelen szerelem


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.