Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcsleves - télen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csomag eper pudingpor
1 liter tejszin
1/2 liter tej
15 kávéskanál kristálycukor
2 csomag vaníliás cukor
1 dl málnaszörp
tetszés szerint gyümölcs konzervek (cseresznye, meggy, szilva, körte, alma)

Elkészítés:
A pudingot a tejszinnel csomómentesen elkeverjük, majd lassú tűzön sűrűsödésig főzzük. Hozzáadjuk a kristálycukrot, a vaniliás cukrot és a málnaszörpöt. Amikor készen van, hideg vízben kihűlésig kavarjuk. Majd hozzákeverjük a gyümölcskonzervek levét és a gyümölcsöket. Ha sűrűnek találjuk, hígíthatjuk felforralt tejjel.

Tanácsok:
A gyümölcsön és a gyümölcsök arányán ízlés szerint változtathatunk.
Télen vagy konzervből vagy fagyasztott gyümölcsből készítem.
Természetesen finomabb nyáron a friss dolgokból.
Ha friss gyümölcsből készítjük, vigyázzunk rá, hogy hidegen keverjük össze.
Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: kisvirag1327


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Selymes gyümölcsleves » Hirtelen sült zöldségek » Fahéjas gyümölcsleves » Gyümölcsleves főzés nélkül
» Pudingos gyümölcsleves » Részeges gyümölcsleves » Krémes gyümölcsleves » Frissítő gyümölcsleves
» Villám gyümölcsleves » Egzotikus gyümölcsleves » Méregtelenitő koktél 2 » Méregtelenítő leves
» Végtelen szerelem » Erdei gyümölcsleves » Sültelen tekercs » Egyszerű gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.