Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcsös bárányborda recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 csipet só,
1 evőkanál citromlé,
5 dl fehérbor,
50 g dió,
3 db alma,
200 g szőlő,
30 g cukor,
50 g vaj,
4 db bárányborda.

Elkészítés:
A szélek bevagdosása után klopfoljuk ki vékonyra és sózzuk meg a hússzeleteket.
Forró vajon mindkét oldalukat süssük addig, amíg meg nem puhulnak.
Ekkor vegyük ki a szeleteket a serpenyőből és tartsuk melegen.
A cukrot karamellizáljuk az olajban, majd adjunk hozzá 1 kanál forró vizet, és főzzük össze.
Az almákat a magházak eltávolítása után vágjuk cikkekre, és a szőlőszemekkel együtt forgassuk meg a karamellben.
Öntsük a gyümölcsökre a bort, és pároljuk meg. Halmozzunk a sült bordákra a karamelles párolt gyümölcsöt, szórjuk meg darált dióval, és csepegtessük meg citromlével.


A receptet beküldte: kontitibi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös házi jégkása » Gyümölcsös tejföltorta » Gyümölcsös mikrós » Gyümölcsös barnarizskocka
» Gyümölcsös joghurt ital » Gyümölcsös finomság » Erdeigyümölcsös túrókrém » Gyümölcsös túróalagút
» Bögrés-gyümölcsös » Gyümölcsös háromszög » Gyümölcsös lepény » Gyümölcsös joghurtfánk
» Gyümölcsös máglya » Gyümölcsös túrós pite » Gyümölcsös fagylaltkehely » Gyümölcsös rízs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.