Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcsös pezsgőspohár recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
4 személyre:
1 konzerv darabolt ananász
10 dkg cukor
3 narancs
2 citrom
1 dl konyak
jég
1 üveg száraz pezsgő

Elkészítés:
Az ananászt tálba tesszük, megszórjuk a cukor felével, és kb. 2 óra hosszára betesszük a hűtőbe. Megmossuk a narancsot, a citromot, és karikára vágjuk, tálba tesszük, megszórjuk a maradék cukorral, leöntjük a konyakkal, és ezt is behűtjük. A narancsos keveréket kivesszük a hűtőből, sűrű szitán átpasszírozzuk, és hozzákeverjük az ananászhoz. Visszatesszük a hűtőbe. Tálalás előtt tört jeget készítünk, azaz jégkockákat konyharuhába csomagolunk, és húsklopfólóval összetörjük. Kevés tört jégre kétharmadig adagoljuk a poharakba az ananászos gyümölcsöt, és felöntjük egyharmad rész jéghideg száraz pezsgővel.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcsös rízs » Gyümölcsös avokádókrém » Gyümölcsös pezsgő » Gyümölcsös kekszes süti
» Gyümölcsös spiráltorta » Isteni gyümölcsös kuglóf » Gyümölcsös túrótorta II. » Gyümölcsös túrós
» Erdeigyümölcsös túrókrém » Aszalt gyümölcsös pite » Déligyümölcsös kenyér » Gyümölcsös Mascarpone krém
» Gyümölcsös étel-ital » Gyümölcsös kosárka » Gyümölcsös hab » Gyümölcsös túrókrém 2.


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.