Tutireceptek.hu fejléc

Házilag készített nyúlpástétom.. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nyul hus,so ,bors szegfuszeg és szegfu bors,mustár,szalona,hagyma,babérlevél..minden menyisség és a száj iz szerint..Nyuszinak a mája

Elkészítés:
Én mindig a nyuszinak az elsö részét szoktam oda tenni föni,egészen a hátso lábakig,mert ezt külön sütöm meg foghagymásan,vagy pedig ha a nyuszi nem öreg akkor bécsiszeletet csinálok belöle miután ki csontozom,,,tehát a megmaradt részt oda teszem hagymával,soval,babérlevéllel s házi szallonával,,meg a nyuszi májat se kell elfelejteni,mikor meg fött,a csontokrol a husit le szedem és a fött hagymával szalonnáával eggyüt kétszer ledarálom,,,ezt az örleményt füszerezem ,,,soval bors,mustár,szegfüszeg és szegfüborsal,ha látod hogy nem elég zsiros szoktam mág hozza dolgozni egy kis doszno zsirt is,,kenyérre kenve paradicsommal vagy paprikával nagyon finom..

Tanácsok:
Én a so helyett sosgogost szoktam használni mert még egy kicsi piros szint is ad neki..Jo étvágyat hozzá.


A receptet beküldte: G.Maresz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggylikőr házilag. » Pilóta keksz házilag » Finom Vienetta házilag » Bounty házilag
» Baileys házilag 2 » Milka csoki házilag » Méz készítése házilag » Baileys házilag
» Banános" fagyi" házilag » Mogyorókrém házilag » Bolognai szósz házilag » Franciakrémes házilag
» Knoppers házilag » Csokiöntet házilag » Nutella házilag » Minyon házilag


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.