Tutireceptek.hu fejléc

Hideg krémesem recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 kg háztartási keksz
Krém:
1 l tej
3 cs. vaniliás pudingpor
2 cs vaniliáscukor
4 db tojás
1 cs zselatin
13 ek. cukor
25 dkg margarin
20 dkg porcuor
1 katica tortabevonó

Elkészítés:
A tepsi alját kirakjuk keksszel.
Egy edényben összekeverjük a tejet, a pudingot, a vaniliáscukrot,a tojássárgákat és a zselatint.
Ezt sűrű krémmé főzzük. Hagyjuk félig kihűlni,majd hozzákeverjük a tojások felvert habját. A cukrot a margarinnal habosra kavarjuk, és az előző krémmel összekeverjük.
A krémet ráöntjük a tepsibe lerakott kekszre,majd a tetejére egy másik réteg kekszet rakunk.
A tetejét bevonjuk csokimázzal.
Hagyni kell egy kicsit összepuhulni.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg töltött sárgarépa » Hideg eperkrémleves » Ribizke lekvár hidegen » Hideg sárgadinnye leves
» Hideg málnakrém leves » Hideg uborkaleves » Hideg eperleves 2. » Hideg szederleves
» Forrócsoki - hideg napokra » Aszpikos hidegtál » Hideg krémpuncs » Hideg cukkinileves
» Az én francia krémesem » Banánleves hidegen » Epres habos metélt hidegen » Hideg túrógombóc


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.