Tutireceptek.hu fejléc

Málnakrémleves hidegen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25-30 dkg málna
1 dl málnaszörp,
6 dl tej,
2 dl tejszín,
csipetnyi só.

Elkészítés:
A málnából néhány ép szemet kiválogatok, és félreteszem. A többit megmosom, lecsöpögtetem, és turmixgépbe töltöm a málnaszörppel, a tejszínnel és a tejjel együtt. Habosra keverem, majd finom szitán átszűröm, hogy a málna magjai ne kerülhessenek a levesbe. Miután tálakba szedem, tetejükre ha van lehet tejszínhabot és málnát tenni, de sima málnaszemekkel és esetleg ha van kéznél citromfűlevéllel lehet kínálni.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánleves hidegen » Vörösboros málnakrémleves » Gesztenyés süti hidegen » Epres habos metélt hidegen
» Tejszínes málnakrémleves » Ribizke lekvár hidegen » Paprika hidegen » Öszibarack leves hidegen
» Savanyúság hidegen! » Töltött csülök hidegen » Ősszibarack leves hidegen » Banánleves hidegen
» Darafelfújt hidegen » Hidegen kelesztett lángos » Borjúnyelv hidegen » Málnakrémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.