Tutireceptek.hu fejléc

Málnakrémleves hidegen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25-30 dkg málna
1 dl málnaszörp,
6 dl tej,
2 dl tejszín,
csipetnyi só.

Elkészítés:
A málnából néhány ép szemet kiválogatok, és félreteszem. A többit megmosom, lecsöpögtetem, és turmixgépbe töltöm a málnaszörppel, a tejszínnel és a tejjel együtt. Habosra keverem, majd finom szitán átszűröm, hogy a málna magjai ne kerülhessenek a levesbe. Miután tálakba szedem, tetejükre ha van lehet tejszínhabot és málnát tenni, de sima málnaszemekkel és esetleg ha van kéznél citromfűlevéllel lehet kínálni.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánleves hidegen » Töltött csülök hidegen » Hidegen kelesztett lángos » Sonkás sajttekercs hidegen
» Banánleves hidegen » Öszibarack leves hidegen » Borjúnyelv hidegen » Darafelfújt hidegen
» Ősszibarack leves hidegen » Málnakrémleves » Gesztenyés süti hidegen » Ribizke lekvár hidegen
» Paprika hidegen » Savanyúság hidegen! » Epres habos metélt hidegen » Vörösboros málnakrémleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.