Tutireceptek.hu fejléc

Málnakrémleves hidegen recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25-30 dkg málna
1 dl málnaszörp,
6 dl tej,
2 dl tejszín,
csipetnyi só.

Elkészítés:
A málnából néhány ép szemet kiválogatok, és félreteszem. A többit megmosom, lecsöpögtetem, és turmixgépbe töltöm a málnaszörppel, a tejszínnel és a tejjel együtt. Habosra keverem, majd finom szitán átszűröm, hogy a málna magjai ne kerülhessenek a levesbe. Miután tálakba szedem, tetejükre ha van lehet tejszínhabot és málnát tenni, de sima málnaszemekkel és esetleg ha van kéznél citromfűlevéllel lehet kínálni.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paprika hidegen » Tejszínes málnakrémleves » Ribizke lekvár hidegen » Málnakrémleves
» Padlizsánleves hidegen » Gesztenyés süti hidegen » Öszibarack leves hidegen » Epres habos metélt hidegen
» Vörösboros málnakrémleves » Borjúnyelv hidegen » Sonkás sajttekercs hidegen » Savanyúság hidegen!
» Ősszibarack leves hidegen » Banánleves hidegen » Töltött csülök hidegen » Hidegen kelesztett lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.