Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós aranygaluska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tej,
finomliszt,
6 db tojás,
olaj a kisütéshez,
kakaó,
porcukor.

Elkészítés:
A tejet felforraljuk és még melegen hozzáöntünk annyi lisztet, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk.
Ezt csomó mentesre kikeverjük, ha kihűlt a 6 db tojást bele ötjük és elkeverjük.
Ezután feltesszük az olajat melegedni.
Ha már forró az olaj evő kanállal szaggatunk bele a tésztából.
Fedővel sütjük, minkét oldalát pirosra.
Ha megsült még melegen kakaós porcukorba megforgatjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kavart kakaós-meggyes » Aranygaluska 2 » Paleolit kakaós csiga » Aranygaluska Anikó módra
» Kakaós barackos piskóta » Kakaós csiga 3. » Gyors kakaós muffin » Finom kakaós kuglóf
» Kókuszos, kakaós süti » Kakaós szelet » Német kakaós kuglóf » Kakaós-meggyes sütemény
» Kakaós Csiga kenyérsűtőben » Kakaos muffin finoman » Kakaós-epres sütemény » Lekváros-kakaós kavart


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.