Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos-burgonyás melegszendvics recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6 személyre:
1 hosszú francia kenyér,
5 hajszálvékony bacon szalonna,
1 nagy héjában főtt burgonya,
10 dkg tejszín krémsajt,
1 kemény paradicsom,
2 evőkanál kefir,
1gerezd foghagyma,
1 púpozott mokkáskanál só,
1 mokkáskanál törött fehér bors

Elkészítés:
A meghámozott burgonyát még melegen áttöröm vagy lereszelem, és hozzáadom a
krémsajtot és a kefirt. Jól összedolgozom, hogy habos és "egyöntetű" massza legyen. Majd
hozzáadom a zúzott fokhagymát, a sót és a borsot. A paradicsomot apró kockákra vágom. A
francia kenyér végét levágom, és a belét egy fakanál nyelével kitolom. A kenyérbelet
felaprítom, és a sajtos-burgonyás masszához keverem. A kivájt kenyeret alufólialapra
állítom, és a tölteléket belekanalazom. Szalonnaszeletekkel körültekerem, és a grillsütőben
mindkét oldalát megpirítom, vagy az előmelegített gáz- (villany) sütőben 15-20 percig
sütöm. Még forrón felszeletelem és salátával tálalom.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Melegszendvics gazdagon » Melegszendvics másképp » Spárgás melegszendvics » Melegszendvics finoman
» Tonhalas melegszendvics » Heni melegszendvicskréme » Olasz melegszendvics II. » Francia melegszendvics
» Esti gyors melegszendvics » Sajtkrémes melegszendvics » Zabos melegszendvics » Pizzás melegszendvics
» Avokádós melegszendvics » Melegszendvics » Tojáskrémes melegszendvics » Serpenyős melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.