Tutireceptek.hu fejléc

Melegszendvics finoman recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
kenyér vagy bagett, zöldségek (hagyma, kukorica, paprika stb.), egy csésze tej, egy kanál vaj, egy evőkanál liszt, fűszernövények, két evőkanál reszelt sajt.

Elkészítés:
a felszeletelt kenyeret tedd a sütőbe egy kis időre, míg megpuhulnak. A vajat olvaszd fel egy lábasban, majd add hozzá a lisztet, a tejet, és addig kavargasd, míg felforr. Ezután szórd bele az egészbe a reszelt sajtot, keverd el jól a masszát, és sorra tedd bele a zöldségeket, és az apróra vágott fűszernövényeket.

Ízlés szerint adagolj hozzá sót és borsot is. Kenj minden pirítósra egy kevés masszát, majd tedd vissza a sütőbe, amíg megpirul a teteje kissé.

Tálaláskor még szórhatsz rá egy kevés friss fűszernövényt.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz melegszendvics II. » Melegszendvics 2 » Sajtkrémes melegszendvics » Esti gyors melegszendvics
» Húsos melegszendvics » Melegszendvics másképp » Párolt káposzta finoman » Túrófánk finoman
» Pizzás melegszendvics » Tonhalas melegszendvics » Avokádós melegszendvics » Zabos melegszendvics
» Újhagymás melegszendvics » Francia melegszendvics » Melegszendvics krém » Gombás melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.