Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémszaloncukor recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg cukor,
10 dkg vaj,
4 dl tej,
2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.

Elkészítés:
A megadott anyagokat 1,5 literes zománcozott lábasba a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.


A receptet beküldte: én vagyok

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémszaloncukor házilag » Citromos joghurt torta » Mascarponés álom » Barackos túrós deszert
» Túrókrém piskótába » Feketeerdő kuglóf » Húsos burgonyarétes » Szezámmagos csokitorta
» Angol Bisquit » Omlós keksz mogyorókrémmel » Citromtorta.. » Királyi sütemény
» Egyensúly » Manó kávéscsészéje » Lengyel szelet » Citromos piskóta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.