Tutireceptek.hu fejléc

Krémszaloncukor recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg cukor,
10 dkg vaj,
4 dl tej,
2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.

Elkészítés:
A megadott anyagokat 1,5 literes zománcozott lábasba a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.


A receptet beküldte: én vagyok

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémszaloncukor házilag » Kókuszos csók » Csikos turotorta » A legolcsóbb hókifli
» Joghurtos kocka » Mandulás nektarinszelet » Illatos szilvás pite » Diókrémtorta
» Gyors joghurtos fánk » Konyakos almatorta » Bögrés fahéjas almafánk » Epres, mandulás torta
» Fini pogácsa » Magas Tátra » Kakaós bomba » Tejfölös csoda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.