Tutireceptek.hu fejléc

Krémszaloncukor recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg cukor,
10 dkg vaj,
4 dl tej,
2 kávéskanál kakaó-, dió- vagy rumeszencia.

Elkészítés:
A megadott anyagokat 1,5 literes zománcozott lábasba a tűzön állandóan keverve forraljuk, addig, amíg a lábas alja keverés közben jól látható. Hideg tálban még tovább keverjük, amíg alakíthatóvá válik, azután lapos tálon elrendezzük.


A receptet beküldte: én vagyok

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémszaloncukor házilag » Csokoládés-céklás sütemény » Mikulás süti epersapkával » Tarka, kevert süti
» Flambírozott almáslepény » Csokoládés narancsos rolád » Kati szelet » Muffin(csokis és Fahéjos)
» Tálbafőtt » Kishamis » Túró rudis kevert torta » Aranygaluska 2
» Túrós bogyós » Hűtemény - sütés nélküli! » Pisztáciás golyók » Citromos túrókrémtorta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.