| Málnás finomság receptSütemények, édességek Hozzávalók: Piskóta: 7 tojás 7 ek cukor 7 ek liszt Krém: 0,5 kg málna 2 csomag vaníliás pudingpor 1 csomag tejszín ízű pudingpor 25 dkg Rama margarin 15 dkg porcukor 1 csomag vaníliás cukor 1 tábla keserű csokoládé 1 liter tej Elkészítés: Az egész tojásokat a habverő üstjébe ütjük, majd hozzáadjuk a cukrot és 10 perc alatt, nagy fokozaton keményre felverjük, majd lazán beleforgatjuk a lisztet. Egy nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a masszát, majd 170 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük. Ha kihűlt akkor sűrűn kitesszük málnával. 6 dl tejet kikeverünk 1 cs vaníliás és 1 cs tejszín ízű pudingporral, hozzáadunk ízlés szerinti cukrot, majd kis lángon, állandó keverés mellett sűrűre főzzük. Még melegen a málnás piskótára öntjük és hagyjuk kihűlni. A Rama margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral alaposan kihabosítjuk, majd belereszeljük a csokoládét. A maradék tejben elkeverjük a vaníliás pudingport, majd felfőzzük. Ha kihűlt akkor a Rama margarinos krémet hozzáadjuk, majd a kihűlt, megszilárdult pudingos krém tetejére simítjuk. Ízlés szerint díszítjük, majd tálaljuk. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |