Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Málnás barackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Alaplé:
fele baracklé
fele víz vagy a barackkonzerv leve (ne legyen benne hozzáadott cukor)

felaprított barack (1 kiló vagy 2 konzervnyi)
málna szemek
egy fél citrom 4 szem szegfűszeggel (döfködd bele a citromba)
kis szerecsendiót
sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingpor(1 zacskó)

Elkészítés:
MÁLNÁS BARACKLEVES
Az Alaplébe tedd a felaprított barackot, málnát, egy fél citromot szegfűszeggel, kis szerecsendiót. Főzd föl és sűrítsd be sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingporral.

Tanácsok:
Remek vitaminforrás, szuper megoldás édesség-falási kényszer esetén.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: leravy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnás-piskótás pohárkrém » Málnás triffle » Málnás krémtúró » Málnás nektarin sörbet
» Málnás piskótarakás » Málnás túrókrém kókusszal » Málnás-joghurtos desszert » Málnás rétes
» Málnasörbet » Hideg sárgabarackleves » Málnás kedvenc » Epres-málnás ital
» Málnás, citromos muffin » Málnás finomság » Dinnyés-málnás saláta » Málnás ribizlis ital


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.