Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Pizzacsiga recept

Kategória:
 Pizzák

Hozzávalók:
2 dkg élesztő
1 kk. só
1 kk. cukor
2 dl langyos víz
30 dkg liszt
2 ek. olaj
Töltelék:
2 doboz májkrém
1 kis tubus pizzakrém vagy 1 dl kechup (vagy mindkettőből fele-fele arányban)
Ha csak kechupot használsz akkor pizzafűszerkeverék
sajt a tetejére.

Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból szokásos módon kelt tésztát készítünk, 30 percig meleg helyen kelesztjük.
A tölteléket villával kikeverjük.
A megkelt tésztát kinyújtuk fél cm vastagságúra, majd rákenjük a tölteléket. Szorosan feltekerjük, 2-3 cm darabokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, mint a kakaóscsigát.
Sajttal megszórjuk, 15 percet hagyjuk még kelni sütés előtt.

Tanácsok:
A töltelékből akár el is lehet hagyni a májkrémet, vagy helyette darált sonkát rakni.

Elkészítési idő: 80 perc

A receptet beküldte: anita72


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pizzához való mártás » zsírkenyér » Pizza csiga » Pizza alaptészta, IV.
» Calzone » Boursine sajt harmad áron » Pizzatészta » Egyszerű pizza
» Minipizza » Tarkabarka pizza » Pizza alaptészta, III. » Szardíniás pizzatöltelék
» Pizza alaptészta, II. » Fogyis kókuszos » Római csirkemáj » Váratlan vendégnek


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.