Tutireceptek.hu fejléc

Rakott bundás kenyér recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
3-4 szelet kenyér
1 kis pohár tejföl
3 tojás
5-10 dkg sajt
néhány szelet sonka (bármilyen más felvágott,kolbász,virsli is jó)
1 kis fej vöröshagyma

bors
olaj

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, a felvágottat felcsíkozzuk, a sajtot lereszeljük. A tejfölt a tojással elkeverjük, a sajt felét beleforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk olajjal, majd a kenyérszeletek felét megmártjuk a tejfölös tojásban és a tál alját kirakjuk vele. Erre tesszük a sonkát, a hagyma felét és kevés sajtot.

A maradék kenyérszeleteket is megmártjuk a masszánkban, a tálban lévőre rétegezzük és ha maradt a tejfölös tojásból, azt mind ráöntjük a kenyérre. Megszórjuk a hagymával, sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fehér püspökkenyér » Bundás zsemle cukrosan » Almás rakott galuska » Rakott tészta2
» Klasszikus rakott karfiol » Hurkás rakott krumpli » Csokis rakott palacsinta » Bundáskenyér tuningolva
» Rakott zöldbab tarhonyával » Húskenyér » Püspökkenyér másképp » Gombás rakott karaj
» Sajtos-gombás rakott hús » Burgonyáskenyér » Mikrós barna kenyér » Bundás csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.