Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj (más fajta hús is lehet)
2 kg burgonya
2 fej hagyma
5 dl tejföl
1 db tojás

fűszerkeverék

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük és félretesszük.

Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat. A húsra rákarikázzuk a hagymát. Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét. Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk, és ráöntjük a tejföl másik felét. Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon fólia alatt sütjük,majd levesszük és mikor piros a teteje kész.(kb:1,5 óra)


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott cukkini ala Niobe » Brassói rakott savanyúság » Bihari rakott káposzta. » Rakott palacsinta
» Majorannás rakott zöldbab » Nyári rakottas » Rakott csirke juhtúróval » Bolognai rakott karfiol
» Csokis-túrós rakott rétes » Túrós rakott kifli 2. » Bolognais rakott tészta » Erdélyi rakott káposzta
» Parasztos rakottbab » Rakott krumpli saját módra » Bajor kacsamell » Gombás rakott káposzta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.