Tutireceptek.hu fejléc

Bajor rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj (más fajta hús is lehet)
2 kg burgonya
2 fej hagyma
5 dl tejföl
1 db tojás

fűszerkeverék

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük és félretesszük.

Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat. A húsra rákarikázzuk a hagymát. Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét. Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk, és ráöntjük a tejföl másik felét. Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon fólia alatt sütjük,majd levesszük és mikor piros a teteje kész.(kb:1,5 óra)


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott tészta2 » Sütő tökös rakott tál » Diós habos rakott kifli » Rakott karaj burgonyával
» Savanyú rakott káposzta » Rakott palacsinta » Rakott cukkini karikák » Bajor labdapecsenye
» Húsos rakott karalábé » Rakott brokkoli 2. » Vega rakottas » Bajor szűzpecsenye
» Rakott galuska » Pulyka rakottas » Rakott gombás saláta » Spenóttal rakott rizs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.