Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bajor rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 szelet karaj (más fajta hús is lehet)
2 kg burgonya
2 fej hagyma
5 dl tejföl
1 db tojás

fűszerkeverék

Elkészítés:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük és félretesszük.

Kiolajozott tepsibe nyers burgonyát reszelünk vagy karikázunk, rátesszük a húsokat. A húsra rákarikázzuk a hagymát. Ráöntjük a tojással összekevert tejföl felét. Megint karikázunk rá burgonyát vagy reszelünk, és ráöntjük a tejföl másik felét. Végül meglocsoljuk 1 dl tejjel.
200 fokon fólia alatt sütjük,majd levesszük és mikor piros a teteje kész.(kb:1,5 óra)


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott karfiol » Cukkinirakottas görögösen » Francia rakott krumpli » Padlizsános rakott csirke
» Rakott brokkoli 2. » Sonkás rakott kenyér » Ananászos rakott karaj » Rakott sajtos hús
» Rakott sárgarépa, gomba » Rakottkáposzta » Kanizsai rakott hús » Tojásos rakottkarfiol
» Szalonnás rakott pogácsa » Spenótos rakott tészta » Rakott sajtos sütőtök » Sajtos-sonkás rakott kifli


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.