Tutireceptek.hu fejléc

Részeges barackos recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg rétesliszt,
20 dkg porcukor,
20 dkg margarin,
5 tojás,
3 evőkanál rum,
megtisztított és félbevágott sárgabarack.

Elkészítés:
A tojássárgákat a cukorral előbb simára, majd habosra keverjük. Hozzáadjuk a margarint. Közben a tojásfehérjét csipetnyi sóval kemény habbá verjük, és ezt is hozzákeverjük. A lisztet és a rumot folyamatosan és felváltva adagoljuk a tésztához, amíg minden el nem fogy. Kivajazott és kilisztezett közepes nagyságú tepsibe tesszük, a tetejére félbevágott barackokat helyezünk. A sütő legyen mérsékelten előmelegítve, és kb. 160 fokon süssük. Tálalásnál a tésztát kockákra vágjuk, és meghintjük porcukorral.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fincsi barackos szelet » Poharas barackos pite » Őszibarackos túrótorta » Epres-barackos-túrós-habos
» Ripsz-ropsz Barackos » Barackos koch » Barackos tekercs » Barackos tiramisu
» Sárgabarackos smothie » Sárgabarackos kacsamell » Barackos pite » Részeges malacsült
» Részeges palacsinta » Részeges nyúl szőlővel » Bögrés barackos » Részeges eperleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.