Tutireceptek.hu fejléc

Rózsa Zabpelyhese recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg zabpehely
3,5 dl tej
3 db tojás
5 e.k cukor
5 dkg margarin
fél citrom
fél cs. sütőpor
gyümölcs ízlés szerint

Elkészítés:
A zabpelyhet addig áztatjuk tejben, amíg teljesen magába szívja. Közben 3. e. k. cukorral, fél citrom reszelt héjával, margarinnal és sütőporral habosra keverjük a tojások sárgáját. Hozzá a tejes zabpehely, vajazott, zsemlemorzsás tepsibe öntjük,gyümölcs darabokkal megrakjuk, előmelegített sütőben félig sütjük. A maradék cukorral felvert tojás fehérjét rásímítjuk, készre sütjük.


A receptet beküldte: Kokorka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rózsaszelet » Rózsazselé » Rózsaszín felhők » Rózsafánk(Kata-féle)
» Tearózsa » Alma rózsák » Rózsaszínű szelet » Rózsafánk
» Rózsafánk más módon » Rózsás muffin » Rózsaszín szelet » Sztambul rózsája
» Fekete rózsa » Rózsatea » Rózsaszín krémes » Rózsák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.