Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-kávés csók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 dl tejszín
4 evőkanál tej
20 dkg tejcsokoládé
1 evőkanál instant kávé
1 cs Francia drazsé

Elkészítés:
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle.
Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Habos-krémes őszibarackpite » Méteres fincsi kalács » ABLE-MAMA - avagy tolófánk » Gyors csoki torta
» Annus püspökkenyere » Olcsó pite » Figaró /anyósom féle/ » Mézes almatorta
» Kosárka 2. » Reszelt linzer » Baccardi piskóta » Házi mézes müzli
» Almás szelet » Titkos epertorta » Kétszinű kalács » Fekete rózsa süti


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.