Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-kávés csók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 dl tejszín
4 evőkanál tej
20 dkg tejcsokoládé
1 evőkanál instant kávé
1 cs Francia drazsé

Elkészítés:
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle.
Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi tepertős pogácsa » Mézes teasüti » Muffin-Panna féle » Francia krémes diétásan
» Narancsos krémes » Aranygaluska tejsodóval » Fahéjas csigák » Pingui szelet
» Chia magos pohárkrém » Frizsider torta » A legpuhább linzer » Pavlova torta egyszerűen
» Bonbon » Farsangi fánk » Játékos (kókuszos) » Farsangi fánk(Kata-féle)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.