Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes-kávés csók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 dl tejszín
4 evőkanál tej
20 dkg tejcsokoládé
1 evőkanál instant kávé
1 cs Francia drazsé

Elkészítés:
A tejszínt kevergetés nélkül felforraljuk, majd a tejet is hozzáöntve újból felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk az apró darabokra tört csokoládét, és a kávét is beleöntjük. 5 percig állni hagyjuk, majd fakanállal fényes, sima masszává keverjük. 30 percig szobahőmérsékleten hűtjük. Habzsákba töltjük a masszát, és minyonpapírra apró "csigákat" nyomunk belőle.
Minegyik tetejére 1 drazsét illesztünk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg málnás rétes » Gesztenye kocka hűtve » Citromos, fahéjas párolt alma » Rizsfelfújt 1
» Rakott piskóta » Háztető » Mákos rakott kifli » Kölespehelyfelfújt-torta
» Zenészek kedvence » Gyors süti 2 » Bögrés süti Merci módra » Almafánk Jessy módra
» Gesztenyetekercs egyszerűen » Túrós almatorta » Kakaós kevert süti » Citromos-túrós szelet


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.