| Sárgabarack puding receptSütemények, édességek Hozzávalók: 0.5 kg sárgabarack 1 cs.Aranka vaníliás pudingpor 1 dannon joghurt 5 szem szegfűszeg 1 darabka fahé 1 dl tej 1-2 cs. vaníliás cukor tejszín Elkészítés: A sárgabarackot kimagozzuk .Kb egy dl vizet forralunk beletesszük a vaníliás cukrot a szegfűszeget és a fahéjat.Pár percig forraljuk majd kiszedjük a fűszereket.Beletesszük a barackokat 2 percig főzzük.Néhány szemet félre teszünk a többit botmixerrel összemixeljük.Kihűtjük.Közben elkészítjük a pudingot egy dl tejben.Hozzáadjuk a mixelt barackot és kockára vágott pár szemet. Tálkákban elosztjuk és a hűtőbe tesszük. Tejszínnel díszítve tálaljuk. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |