Tutireceptek.hu fejléc

Ahogy én készítem a nyulat recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kisebb nyúl
2-3 db voroshagyma
5-6 gerezd fokhagyma/lehet tobb,vagy kevesebb/
kevés finomliszt

fuszerek: darált komény, feketebors, kari, oregano, bazsalikom

Elkészítés:
Kicsontozom a combokat,a hátat és kis kockákra vágom, kozben az apróra vágott voroshagymát megdinsztelem enyhén, ráteszem a hús és tovább dinsztelem. A csontos részt kulon megfozom levesnek. Mikor már kezd a hús sulni-pirulni rászórom a lisztet, fúszereket, jól átkeverem és felontom vízzel. Lassú tuzon fozom puhulásig beleteszem a 450 grammos /konzerv/ borsót, a levesbol kivett csontos részrol a húst, és osszeforralom.
Rizzsel, tésztával tálalom.

Tanácsok:
*Akkor finom ha a fokhagyma kiérzodik rajta.*
*A voroshagyma teljesen szétfo.
*A hazai borsót hamarabb teszem bele mint a konzervet.
*Fuszereket szájíz szerint rakom.
* Készítheted csirkecombbol is,kevesebbet kell fozni.
**A kolléganőm vadul érte.**


A receptet beküldte: githaj


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sülthús ahogy mi szeretjük » Martini ahogy én csinálom » Brassói, ahogy én készítem » Gyros ahogy én csinálom...
» Pizza ahogy mi szeretjük » Hókifli, ahogy én csinálom » Tiramisu ahogy én készítem » Tofu ahogy én csinálom
» Pacal, ahogy én készítem » Hókifli, ahogy én tudom » Pogi, ahogy én szeretem » Pizza, ahogy én készítem
» Kuglóf ahogyan én szeretem » Tégy ahogy a kedved engedi » Spenót - Ahogy én csinálom » Flódni, ahogy mi szeretjük


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.