Tutireceptek.hu fejléc

Baranyai töltött szűz recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db szűzpecsenye
30 dkg darált hús
15 dkg füstölt szalonna

bors
fokhagyma

Elkészítés:
A szűzpecsenyét hosszában félig bevágjuk, majd kiklopfoljuk hogy egy nagy szeletet kapjunk.
A szalonnát apró kockára vágjuk,majd a darált hússal sóval borssal fokhagymával összekeverjük.
A masszát a hússzeletre kenjük összegöngyöljük és megtűzzük.
Egy tepsit kizsírozunk belefektetjük a húst amit még gyengén megsózunk.Kevés vizet öntve alá megsütjük.
Kis pihentetés után felszeleteljük ,zöldséges rizzsel,pecsenyelével meglocsolva tálaljuk


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúróval töltött pogácsa » Erdélyi töltött káposzta » Töltött oldalas » Virslivel töltött csirke
» Töltött dagadó erdélyiesen » Dióval töltött alma » Töltött füge » Gombával töltött krumpli
» Töltött zsömle » Túróval töltött gombafejek » Töltött tojás zöldborsóval » Töltött "bundás" tojás
» Hortobágyi töltöttpaprika » Májjal töltött tojás » Töltött hal » Töltött vaniliás kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.