Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borsófőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
1 személynek
1 nagy csésze zöldborsó
édesítőszer
1 gerezd fokhagyma

bors
ételízesítő
étkezési keményítő
tejföl

Elkészítés:
A borsót felteszem főni annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Én folyékony édesítőt használok, abból félkupaknyit öntök bele. Sózom, borsozom, és hozzáadok 1 csapott teáskanál ételízesítőt. Egészben beledobok 1 gerezd fokhagymát, ezt a főzés végén kiveszem belőle.
Ha puha a borsó keményítővel sűrítem és teszek bele 2 evőkanál tejfölt, majd újra forralom.
Tálaláskor petrezselyemmel díszítem.


A receptet beküldte: SweetDelight


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paradicsomos borsófőzelék » Borsófőzelék másképp » Szalonnás Zöldborsófőzelék » Diétás sárgaborsófőzelék
» Anyu-féle zöldborsófőzelék » Zöldborsófőzelék diétásan » Zöldborsófőzelék extra » *Brazil* főzelék
» Sóskamártás tükörtojással » Hagyományos babfőzelék » Krumplifőzelék » Finomfőzelék (szerintem)
» Vidámfőzelék:) » Kaporszósz » Kukoricadödölle » Spenót franciásan



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.