Tutireceptek.hu fejléc

Borsos fonat recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg liszt, 20 dkg libazsír, 2 tojás 1 kávéskanál bors, 1 pohár fehérbor, só.

Elkészítés:
A lisztet és a zsírt elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást, a borsot, a sót, és annyi bort, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Két órát pihentetjük, majd kisujjnyi rudakat sodrunk belőle. Hármas fonással apró kalácsokat fonunk, amelyet zsírozott tepsiben sárgára sütünk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsós natúrszelet » Borsós máj wokban » Cukorborsós metélt » Sajtos-zöldborsós ropogós
» Borsos csirke » Zöldborsós rudak » Zöldborsós pulykatokány » Sajtos-borsós lepény
» Színes borsos báránysült » Borsós laskagomba pörkölt » Zöldborsós szűzpecsenye » Zöldborsós nokedli
» Csicseriborsós finomság » Zöldborsós-rizses borjú » Hagymás-borsos tokány » Csicseriborsós krumpliragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.