Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-borsos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg disznohus
3 nagy fej hagyma
so, bors, olaj

Elkészítés:
A hust apro kockara vagom, a hagymat felfore szelem.
A hust forro olajon atpiritom, sozom, borsozom, keves vizet adok hozza es kozepes tuzon, fedo alatt parolom. Mikor mar felig puha, rateritem a szeletelt hagymat a tetejere es keszre sutom.

Tanácsok:
Akkor van kesz, ha a hagyma teljesen megpuhult-raszottyadt a husra.

Puliszkaval talalom es savanyusaggal.

A recept nagyon egyszeru, de annal finomabb. Talan azert, mert nagymamam keszitette igy.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldbabtokány » Kakukkfüves sertéstokány » Hentes tokány » Erdélyi sertéstokány
» Szatmári tokány » Óvári tokány » Kocsmáros tokány » Tokány-mokány
» Borjú tokány » Erdésztokány » Temesvári sertéstokány » Tokány 3 féle húsból
» Vadas marhatokány » Zöldséges tokány » Erdélyi tárkonyos tokány » Erdélyi borsos tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.