Tutireceptek.hu fejléc

Csavart sajtos recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 mélyhűtött leveles tészta,
5 dkg parmezán sajt,
10 dkg trappista sajt,
pirospaprika.

Elkészítés:
A sütőt 190 fokra előmelegítjük.
A tésztát 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, meghintjük az apróra reszelt sajtokkal, megszórjuk pirospaprikával, félbehajtjuk, majd ismét eredeti nagyságára nyújtjuk.
1 cm széles csíkokat vágunk, melyeket mindkét végükön megtekerünk.
Sütõlemezen ropogósra sütjük (kb. 10 perc) és kihűlve tálaljuk.
Kitűnő rágcsálnivaló!


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos kotlett » Sajtos virsli(vacsira). » Sajtos kifli » Sonkás-sajtos virágok
» Sajtos burgonyaleves » Sajtos rakott krumpli » Tejfölös-sajtos brokkoli » Pikáns sajtos lángos
» Sváb sajtostáska leves » Sült sajtos gombóc » Sajtos-hagymás muffin » Sajtos-burgonyás muffin
» Sajtos gombafasírt » Márványsajtos krém » Sajtos - sonkás krokett » Sajtos rizottó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.