Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell eperrel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb csirkemell,
5 dkg eper,
só ,
bors,
mustár,
méz,
borecet ízlés szerint,
Köretnek: párolt rizs.

Elkészítés:
A csirkemelleket vastagabb filékre vágjuk, majd pácba rakjuk legalább 1 órára. (Pác: mustár, méz, bors, só.)
Kevés olajon (lehet olívaolaj is) a csirkemelleket mindkét oldalukon átsütjük.
A húst kiszedve a visszamaradt olajba teszünk egy kevés mézet, erre tesszük a félbevágott epreket. Kb. 1-2 perc alatt átsütjük, és hogy ne legyen túl édes, egy kiskanál borecetet adunk még hozzá.
A mártást a kiszedett húsra öntjük, és párolt rizzsel tálaljuk.
A vendégek kétszer fognak kérni belőle.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell görögösen » Sajtos gombás csirkemell » Fokhagymás csirkemell » Fincsi csirkemell
» Kertvégi csirkemell » Mézes csirkemell » Zöldbabos csirkemell » Sajtos csirkemell filé
» Csirkemelles palacsinta » Debreceni csirkemell » Csirkemell "izé"módra » Csirkemell karfiolbundában
» Tejberizs eperrel » Kókuszos csirkemellcsíkok » Ananászos csirkemellfilé » Spenótos rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.