Tutireceptek.hu fejléc

Cukkinivel és gombával rakott karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csontos karaj

1 nagy fej vöröshagyma

25 dkg gomba

1 nagyobb cukkini

1 nagy pohár tejföl

olaj



bors

ételízesítő

Elkészítés:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk.
Tepsi aljába kevés olajat öntünk, belefektetjük a hússzeleteket.
Mindegyikre egy teljes karika vöröshagymát szelünk, felkarikázott gombával és cukkinivel betakarjuk, ételízesítővel megszórjuk a zöldségeket, végül ráöntjük a tejfölt.
Kb. 1 dl vizet öntünk alá.
Előmelegített sütőben, kb. 200 fokon sütjük egy órát fólia vagy fedő alatt, a végén megpirítjuk a tetejét.

Aki szereti, az utolsó 10 percre megszórhatja aprított mozzarellával. Köretnek tejszínes burgonyapürét és barackbefőttet ajánlok!


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott szűzpecsenye » Cukkini rakottas » Vegetáriánus rakott kel » Tepsis virsli gombával
» Almás-sajtos rakott csirke » Pirított csirke gombával » Rakott hús füstöltsajttal » Rakott torta befőttel
» Gombával rakott karalábé » Tejfölös rakott csirke » Kolozsvári rakott káposzta » Gombával rakott krumpli
» Darált hússal rakott penne » Spenótos-rukkolás rakottas » Balkáni rakott hús » Sertéskaraj Havanna módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.