Tutireceptek.hu fejléc

Erdéicsírke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3-4 db csírkecomb
2-3 fej hagyma
ételízesítő
bors
olaj
egy nagy tejföl
2-3 db tv-paprika
fél kg rízs
kb egy liter delikátos leveslé

Elkészítés:
Egy tűzállo edényt kívajazol és zsemlemorzsázol.
Aztán rízs,paprika,hagyma ezeket teszed le rétegesen az edénybe.
Fűszerezel:ételízesítő,bors és meglocsolod olajjal.
Közepére kerül a hús.
A húsra paprika,hagyma,rízs kerül.
Közben ízesítjük is a fűszerekkel.
A tetejére a tejfölt,megszorjuk ételízesítővel.
Meglocsoljuk a leveslével.
Ha megpuhult a rízs kivesszük a húsokat és megsütjük fokhagymás húsnak.
Melegen tálaljuk:
Jóétvágyat.

Tanácsok:
Közben kevergetni kell,hogy eggyenletesen puhuljon meg a rízs.
Olajjal locsoljuk,de ne sokat!!!
Azért kell a kiszedni és megsütni fokhagymásan a húsokat,mert kiegésziti az ízeket!!!
Kb 1-másfél óra alatt készen van.
Nagyon egyszerű!!!!

Elkészítési idő: 1 perc

A receptet beküldte: snurki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Libamell sütőtökpürével » Gombakrémes csirkemell » Mazsolás-pulykás tortilla » Lecsós csirkecomb
» Pármai sonka dinnyével » Csirkemájpörkölt, borsóval » Sertés pörkölt » Marhatokány burgundi módra
» Baconos hústekercs » Sertéskaraj mustármártással » Grillezett zöldség tarjával » Isztriai baromfinyárs
» Malacsült » Erdélyi töltike » Kacsasült szőlővel » Ördögi csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.