Tutireceptek.hu fejléc

Falusi rakott káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg kockára vágott hús,
1 1/2 kg savanyúkáposzta,
1/4 kg rizs,
1/2 kg karikára vágott füstölt kolbász,
2 pohár tejföl,
nagy fej vöröshagyma,
5-6 dkg olaj,
só, bors

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk és olajban megpiritjuk.Hozzáadjuk a húst, füszerezzük borssal, vizet öntünk hozzá és addíg pároljuk míg meg nem puhul. Közben kevés zsirban,vizzel, pici sóval megpirítjuk a rizst és a savanyúkáposztát.
Olajjal kikent tűzálló tálba rétegesen lerakjuk a húst,a káposztát,rizst, kolbászt és a káposztát.Rétegenként meglocsolva tejföllel.
kb félórát sütjük.

Tanácsok:
Isteni!!

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: karpatiás

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Milánói rakott galuska » Rakott sajtos csirkemell » Kelkáposztás csirkemell » Káposztás pogim
» Csülkös káposztaleves » Magyaros rakott tarhonya » Lerakott harcsa » Pároltkáposzta máskép
» Rakott tojás » Savanyú káposzta párolva » Szilvás rakott palacsinta » Káposztás csiga
» Erdélyi székelykáposzta » Rakott fasírt » Rakott káposzta Update1 » Tejfölös rakott tészta


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.