Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeszív recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25dkg fagyasztott gesztenyemassza, 2-3 evőkanál rum, 14dkg étcsokoládé, 2 evőkanál porcukor, fél evőkanál forró víz.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, 8 részre osztjuk és egyenként szív alakúra formázzuk,majd a hűtőbe téve dermesztjük. a csokit kis tálban vízgőzön fölolvasztjuk. a szivek alsó kétharmadát a fölolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben megdermesztjük. addig a porcukrot vízzel simára keverjük, és a szivek szabadon hagyott felső harmadát belemártjuk. végül megdermesztjük.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: Egy s kcal

A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás keksz (Kata féle) » Bögrés süti 3 perc alatt » Cseresznyés süti » Eper aszúmártással
» Keletlen pite » Runeberg Torta » Vaníliás áfonyadzsem » Citromos-túrós szelet
» Pöttyös Mézes » Túrós narancstorta » Csalafinta rétes » Egreses lepény
» Csokis tejszínes sütemény » Coca-cola » Diókrémes kocka » Gyümölcs joghurtos muffin


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.