Tutireceptek.hu fejléc

Gombával töltött cékla recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
6 db kis cékla
15 dkg gomba
5 dkg feta sajt
1.5 dl joghurt
2 ek olívaolaj
10 dkg füstölt sajt
ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:
A céklát puhára főzzük, leszűrjük, miután kihűlt, meghámozzuk.
A gombát( nem szoktam meghámozni csak a tönk alsó részét vágom le)alaposan megmossuk felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és ételízesítővel fűszerezzük.
A főtt cékla tetejét levágjuk, a közepét kis kanállal kivájjuk.
A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele egy hasábra vágott feta sajtot.
Egy jénai tálat vajjal kikennük, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és kb. 15 percig sütőben megsütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás-diós saláta » Velővel töltött csirke » Cékla ital » Töltött krumplis fánk
» Padlizsán gombával sütve » Töltött lasagnetészta » Rakott kel gombával » Töltött szűzpecsenye
» Gombával rakott cukkini » Céklás heringsaláta » Mustáros töltött pecsenye » Sütőtökös töltött krumpli
» Vega töltött burgonya » Töltött zsúrkenyér » Töltött kiwi » Csirkemájjal töltött tök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.