Tutireceptek.hu fejléc

Gombás karajom recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg gomba
1 kg karaj
petrezselyemlevél
1 tojás
margarin

bors

Elkészítés:
A gombát apró kockára darabolom és külön Hera-ban megpárolom. Apróra vágott zöldséglevéllel ízesítem. Vizet nem szabad alátenni, mert a gomba vizet enged. Zsírjára sütöm a gombát majd pici sóval és borssal ízesítem. Elzárom a gázt és egy tojással összekeverem.

1 kg karaj kicsontozva, felszeletelve, ki klopfolok. Borsos sóval besózom. Tepsit Hera-val kivajazom, a hússzeleteket beleteszem, és amikor fehér a hús megfordítom. Az elkészített gombát kanállal, a hús szeletekre tesszük. Amikor a hús széle kezd sülni, akkor elzárjuk a gázt és Trapista sajttal megszórjuk a hússzeleteket.


A receptet beküldte: porcellán


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos, gombás kacsa » Gombás curry zöld rizzsel » Rakott kel gombás rizzsel » Rakott gombás saláta
» Gombás cannelloni » Gombás tojás » Paradicsomos Gombasaláta » Gombás masni
» Őszi gombás szendvics. » Gombás csirkemell » Gombás tésztasaláta » Sonkás-gombás omlett
» Rakott gombás omlett » Gombás krumplipogácsa » Gombás tokány » Gombás karaj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.