Tutireceptek.hu fejléc

Görögösen pácolt sült csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
75 g görög joghurt
1 ek olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 kk oregánó
1 ek petrezselyem
1 ek citromlé
0.5 citromból nyert citromhéj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
4 db csirke felsőcomb

Elkészítés:
A joghurtot simára keverjük az olajjal, az áttört fokhagymával, a citromhéjjal, citromlével. Majd hozzákeverjük az oregánót és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd a páchoz adjuk, jól összekeverjük, és egy hűtőzacskóba csomagolva (legalább kb. 30 percre)a hűtőben hagyjuk pácolódni.
A húst egy tepsibe rakjuk, betesszük a 190 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 50-60 perc alatt megsütjük.
sütési hőfok: 190°C
sütési mód: alul-felül sütés


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pácolt kelbimbó » Lasagne görögösen » Pácolt fokhagyma » Csípős pácolt csirkeszárny
» Bundás csirkecombok » Boros csirkecombok » Zöldcitromban pácolt lazac » Majoránnás csirkecombok
» Hamis rántott csirkecombok » Pácolt tűzdelt házinyúl » Tartáros csirkecombok » Gombás csirkecombok
» Almás csirkecombok » Pácolt pulykamell » Görög csirkecombok » Tejfölös csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.