Tutireceptek.hu fejléc

Habos epres lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 db tojás,
10 dkg porcukor,
10 dkg liszt,
sütőpor,
lekvár,
1/2 kg eper (vagy más gyümölcs, esetleg befőtt),
4 tojásfehérje,
15 dkg cukor.

Elkészítés:
5-10 tojásból piskótát sütünk.
Ha kihűlt, megkenjük lekvárral, befedjük félbevágott eperrel.
A tetejére simítjuk a 4 db tojásfehérjéből és a 15 dkg cukorból vert kemény habot.
Ezután már nem sütjük tovább, inkább szárítjuk gyenge lángon.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Epres joghurtalagút » Lenmagos tojáslepény » Habos bounty torta » Tegnapi almás lepényem
» Nagyon kakaós lepény » Habos almás süti » Habos-kókuszos tekercs » Gombás Rizslepény
» Almás-mézes lepény » Habos-diós szelet 2 » Hagymás-krumplis lepény » Habos almás Ica módra
» Ananászos habos rizs » Epres-Tejszínes Túrótorta » Epres madártej I. » Lekváros krumplilepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.