Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos-tejszínes őszibarackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:


1 üveg őszibarack befőtt

1 kis doboz natúr joghurt

1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)

vanília

Elkészítés:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát, és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: wéva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pezsgős őszibarackleves » Tejszines őszibarackleves » Tartalmas gombaleves » Mészáros leves
» Kler brokkolikrémlevese » Finom fokhagymakrém leves » Marha farok leves » Bacilust legyőző leveske
» Fokhagymás diós pogácsa » Mazsola leves » Karfiolkrémleves » A tökéletes daragaluska
» Görög húsgombócok » Finom paradicsomleves » Galyasági fűszeres gulyás » Gombapogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.