Tutireceptek.hu fejléc

Karajtekercs 2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg vagy másfélkg karaj
20 dkg sonka
rozmaring,
4-5 db tojás
1 db vöröshagyma
1 db paradicsompaprika
10 dkg átpaszirozott spenót
2 gerezd fokhagyma
olaj, bors,füszerek

Elkészítés:
A karajt kicsontozzuk és hósszába elvágjuk, de vigyázva nem végig, hogy egy nagyobb tégla alakú húst kapjunk,fóliát teszünk rá és kissé kiklopfoljuk,sózzuk borsozzuk, füszerezzük, erre helyezzük rá a sonka szeleteket /esetleg bacon szalonnát is tehetünk közé/.A hagymát megdinszteljük és a tojásokból rántottát készitünk,és a sonkára teritjük,az átpaszirozott fokhagymás spenotot is rákenjük,majd kockára vágjuk a paradicsompaprikát,és a hús közepébe szorjuk, és ovatossan fel tekerjük mint a bejglit. Egy nagy alufóliát beolajozunk
és a húst ráhelyezzük és betekerjük jó szorossan.
Tepsibe helyezzük öntünk alá egy kis vizet és szép lassú lángon 1 órát sütjük. majd ki tekerjük a fólitát és meg piritjuk. Ha langyosra hült ferdén szeleteljük.Bármilyen körettel tálaljuk

Tanácsok:
Nagyon mutatós finom


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ananászos karajtekercs » Ünnepi karajtekercs » Zöldséges karajtekercs » Uborkás mustáros csirke
» Libamáj baconban » Csülökfalatok sütve » Révkalauz pecsenye » Arancini (olasz rizsgolyó)
» Gombakrémes csirkemell » Zöldborsós sertésragu » Vörösboros csirke » Zsebes karaj
» Galyasági töltött pecsenye » Tejben sült csirkecomb » Töltött kacsacomb » Tolnai sváb pecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.