Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kenőmájas fűszeresen recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 egész disznómáj, 1 kg tokaszalonna, 10 dkg disznózsír, 25 dkg vöröshagyma, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 2 dl tejszín, 2 dkg törött bors, 1 kiskanál csombor, só ízlés szerint.

Elkészítés:
A nyers disznómájat szitán áttörjük. A tokaszalonnát sós vízben puhára főzzük, és apró kockákra vágjuk. Az igen apróra vágott vöröshagymát zsíron világossárgára fonnyasztjuk, hozzáadjuk a tokaszalonnához és a májhoz Megfűszerezzük, megsózzuk, hozzáadjuk a tejszínt, és lazán a disznóbélbe töltjük. bekötjük, és 90 fokos vízben fél óráig főzzük. Hidegen felszeletelve fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült gombafejek fűszeresen » Főtt csirkemell fűszeresen » Tojásos kenőmájas » Kenőmájas
» Rántott kenőmájas » Almás pite - fűszeresen » Kenőmájaskrém » Fokhagyma fűszeresen
» Kaviáros szendvics » Töltött franciakenyér » Sós fincsi kenyértorta » Tonhalkrém
» Gombapástétom » Én padlizsánkrémem » Zöldséges sajtburger » Tésztába csavart virsli



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.