Tutireceptek.hu fejléc

Kínai szezámmagos csirkemell recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
1 csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor

mázhoz:

ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag

Elkészítés:
A csirkemellet felcsikozzuk, izlés szerinti méretre.
Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
Elkészítjük a mázat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: csirike57


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás pórés csirkemell » Banános-baconos csirkemell » Kínai palacsinta » Kapros juhtúrós csirkemell
» Narancsszószos csirkemell » Kinai egyveleg » Brokkolis csirkemell 1. » Csirkemell zabtésztában
» Tokaji csirkemell » Csirkemell aszaltszilvával » Gombás- sajtos csirkemell » Könnyű csirkemellcsíkok
» Rókagombás csirkemell » Kínai kelkáposzta főzelék » Diós csirkemell egyszerűen » Gombás rakott csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.