Tutireceptek.hu fejléc

Lazac Dianna Lynn módra recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 személyre:
4 x 170 gr lazac szeletek
3 tojás sárgája
1 kk hideg víz
1 csipet cayenne bors
2 ek friss citromlé
125 gr olvasztott vaj
160 ml főtt garnélarák
125 ml őszibarackpép (friss)

Elkészítés:
Vastagságtól függően 10 percig süssük vagy pároljuk meg a lazacot.

Habverővel állandóan verve dolgozzuk össze a tojássárgákat, hideg vízet, borsot,citromlevet.
Tegyük a tojást vízgőz fölé.
Keverjük míg besűrűsödik.

Levesszük a vízgőzről és lassan keverjük össze a vajjal, egyszerre csak kevéssel.
Mikor sűrűvé vált, és ahollandi mártáshoz hasonló, forgassuk bele a rákot és a barackot.

Helyezzük a főtt lazacot a tálra, öntsük le mártással. Tetszés szerinti párolt, és nyers zöldségekkel tálaljuk.

Jó étvágyat, a vendégváróhoz!

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Donyta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lazachab » Túrós pogi Ági módra » Csirkemáj kínai módra » Lazac, kagyló, rák nyárson
» Chilis bab Shephard módra » Csirkecomb pékné módra » Csirkemell lipcsei módra » Almafánk Jessy módra
» Rakott krumpli Ági módra » Saslik ínyenc módra » Almás pite Zsanna módra :) » Sült lazac másképpen
» Rácsos almás Ági módra » Gombaleves Juca módra » Meggyes lepény Ági módra » Csirkecomb kertészné módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.