Tutireceptek.hu fejléc

Lengyel gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint szurokfű
3-4 szem tört szegfűbors
2 kiskanál ecet
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és kisebb cikkekre vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. Kevés ecettel vizet forralunk, ebben megfőzzük a a gombát a hagymával együtt. Ha megfőtt, leszűrjük, tálba tesszük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, őrölt borssal, tört szegfűborssal, és szurokfűvel, majd meglocsoljuk egy kiskanál ecettel és két evőkanál olajjal. Hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta majonézzel » Juhtúrós gombasaláta » Svéd gombasaláta » Pontyderék lengyelesen
» Lengyel vágott hús » Svéd gombasaláta II. » Gombasaláta másképp » Különleges gombasaláta
» Spárga és gombasaláta » Hamburgi gombasaláta » Kefires gombasaláta » Lengyel hideg céklaleves
» Paradicsomos Gombasaláta » Házias Svéd Gombasaláta » Majonézes gombasaláta. » Lengyel vitaminsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.