Tutireceptek.hu fejléc

Lucskos káposzta- Erdélyi ízek recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Egy db füstölt csülök, egy nagy fej káposzta, hagyma, só, ecet, kapor, liszt, tejföl.

Elkészítés:
A csülköt majdnem puhára főzzük, a káposztát kockákra vágjuk és a hagymával hozzáadjuk a csülökhöz, sózzuk, enyhén savanyítjuk. Mikor megfőtt a liszttel és tejföllel behabarjuk, a tetejére kaprot szórunk.

Tanácsok:
Csülök helyett oldalassal is főzhetjük, úgy is nagyon finom.


A receptet beküldte: P Réka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi galuska » Erdélyi borsos tokány » Erdélyi malacaprólékleves » Erdélyi tárkonyos leves
» Erdélyi töltike » Erdélyi rakottkáposzta » Erdélyi hagymás csülök » Sanvanyúkáposzta-saláta
» Erdélyi töltött csirke » Erdélyi rafaello szelet » Erdélyi túrófánk » Lucskoskáposzta
» Erdélyi flekken » Erdélyi vargabéles » Erdélyi főtt túrós tekercs » Erdélyi fokhagymaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.