Tutireceptek.hu fejléc

Malacpaprikás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,8 kg csontos malachús
15 dkg vöröshagyma
1,2 dkg fűszerpaprika
6 dl olaj
1 dkg só
8 dkg zöldpaprika
6 dkg paradicsom
2 dkg hegyes zöldpaprika

Elkészítés:
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük a paprikát és a paradicsomot, majd zsírjára pirítjuk. Ekkor rászórjuk a fűszerpaprikát, és kevés vizet öntünk alá. Fedő alatt, nagyon lassan készre pároljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemelles trikolortészta » Agglegénytál » Töltött sajtgolyó » Sonkával töltött kenyérke
» Klasszikus paella » Csirkés-bulgur » Lyoni burgonya » Sonkás fészek
» Cságógulyás 1946-ból » Csirkecomb görögösen » Csőben sült lencse » Tejszínes mustáros csirkemáj
» Vegyes zöldség csőben sütve » Libás töltött káposzta » Tejfölös-ketchupos csirkeragu » Véres pacal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.